Garborg og Tveit i Vegårshei kirke

 

garborg-tvedestrandsposten

Søndag 30/10-16 framførte koret kantaten »Å hjelp meg du», med tekster av Arne Garborg, tonesatt av Sigvald Tveit.  »Å hjelp meg du» er en kirkekantate for sopransolist, kor, opplesere og et mindre instrumentalensemble.
Vi hadde med Liv Stoveland som sopransolist.
Opplesere var Johanne Tveiten og Anne Myhre som leste dikt av Arne Garborg, og Johs Thorsveit og Olaug Hommelsgård sto for opplesing av tekstene som er en del av verket.  Tekstene er sterke, og det var en opplevelse å høre oppleserne.

Det ble en stemningsfull stund! Koret og solisten har fått gode tilbakemeldinger, både fra publikum som var til stede, og i fin anmeldelse i Tvedestrandsposten. Bildet ovenfor er lånt av Tvedestrandsposten, fotograf Anne Dehli.

Det ble gjort opptak av konserten. (lenke til YouTube)